SPARERIBS ALMERE

SPARERIBS ALMERE Al 20 jaar een begrip in Almere!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1107 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Spareribs Almere. Meer weten? Ontdek meer

8 mei 2022 om 21:29 Heerlijk eten. lekker warm. Snel bezorgd. Goed verpakt. Prima dus. ☆☆☆☆☆ verdiend dus. Zeke neen fujne bezorger. Die je eet smakelijk wenst.
4 mei 2022 om 20:58 Mensen ik moet zeggen ik heb in zon lange tijd niet zon goeie kwaliteit spairips gehad ik ben gewoon verbaasd tevreden Nou weet ik niet alles van t menu maar de spairips was echt top Leuke bezorger is altijd mooi meegenomen Aardige spontane man
27 apr 2022 om 19:28 Heerlijke malse zoete spare-ribs
18 apr 2022 om 19:22 De smaak van de spareribs was heerlijk. Alleen..als ik 450 gram bestel, wil ik 450 gram en geen 400 gram. De bezorging was op de minuut exact.
18 apr 2022 om 7:36 Karige maaltijd voor dat geld, en van een restaurant dat spare ribs verkoopt, verwacht ik een echt gegrilde halve kip, en geen kleine, slappe gefrituurde uit een snackbar. Patat was goed, lekker knapperig. Bezorging was goed.
11 apr 2022 om 19:04 Eten wqas redelijk een beetje verbrand
7 apr 2022 om 20:29 Echt heel lekker en waar voor je geld. Was nog heet zelfs! Ik raad zeker aan om hier je spareribs te komen eten!
5 apr 2022 om 19:40 Lekker man! Spairribsssss
29 mrt 2022 om 0:17 Eten was verder warm maar weinig smaak aan de kip, weinig kruiden. Spareribs zat niet echt een smaak aan, heel jammer dit
28 mrt 2022 om 19:19 Helaas niet de bestelde zoete smaak spairribs gekregen maar bbq smaak. Verder goede porties.
24 mrt 2022 om 19:42 Heerlijk! Netjes op tijd en goed verzorgd!
21 mrt 2022 om 15:08 eten weer top heb er van genoten